In drie stappen en drie maanden de waarde van FMIS ervaren?

Een FMIS-applicatie is een doeltreffend middel om processen te monitoren. De keuze voor de juiste applicatie is niet eenvoudig.
De toevoegde waarde voor uw organisatie wordt pas zichtbaar na ingebruikname van de applicatie. Om dit voor u mogelijk te maken heeft FPSupport de 3,2,1 aanpak ontwikkeld. 

 

Uw tijdsinspanning bedraagt 3 uur

De voor u drie belangrijkste processen worden op hoofdlijnen uitgezet in een modulestructuur.

 

Uw tijdsinspanning bedraagt 2 uur

Vanuit een template worden de werknemers, leveranciers en locaties geïmporteerd in de module.

 

Uw tijdsinspanning bedraagt 1 uur

De modulestructuur wordt voor u geïmporteerd en u ontvangt een gebruikersinstructie

Wij ondersteunen u in alle drie de fases. De belangrijkste fase is de eerste. Hierin wordt op een praktische wijze invulling gegeven aan de structuur van de processen zoals u deze wilt gaan borgen. De voor de betrokkenen bekende termen en vaak bestaande structuren kunnen eenvoudig passend worden gemaakt in de structuur van de applicatie. Deze unieke benadering zorgt voor draagvlak in het gebruik van de applicatie, waarbij het ook de implementatieperiode aanzienlijk verkort. In de proefperiode beoordeelt u of de beoogde doelen in het gebruik van de applicatie worden bereikt. Tijdens en na de proefperiode wordt u door ons ondersteund bij de inrichting van de overige processen.

VRAGEN OVER ONZE OPLOSSINGEN?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. U kunt ons op ook werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur bereiken via 0320-320052.