Veiligheid op de werkvloer!

De app om incidenten te melden en te voldoen aan de inspectie SZW.

"Meld bijna incidenten"

Incidenten melden is cruciaal om veiligheid op de werkvloer te verbeteren. Het biedt een basis om veiligheidsprocessen te verbeteren (PDCA) en de kans op een bedrijfsongeval te verkleinen.

  • maak digitaal en met foto's een melding van een onveilige situatie of bijna incident.
  • classificeer de melding op onderwerp en impactniveau
  • analyseer periodiek welke onveilige situaties en bijna incidenten aandacht verdienen
  • koppel een melding aan een beheersmaatregel en borg deze in het dashboard

Inspectie SZW 

Veiligheid op de werkvloer is in ieders belang en de basis ligt in het (bijna) incidenten melden. Je wilt daarbij (bijna) incidenten of een bedrijfsongeval simpelweg voorkomen. Door incidenten te melden krijg je via de app meer inzicht in de risico's op de werkvloer, maar de app ondersteunt je ook bij het borgen van de opvolging van de actiepunten. Deze gestructureerde benadering draagt ook bij aan het overleggen van bewijslast aan bijvoorbeeld de inspectie SZW. 

 

Graag komen we met je in contact om de mogelijkheden van FPSupport te bespreken. Plan hieronder eenvoudig een telefonische afspraak in met een van onze experts.

Plan mijn afspraak!

Naam *
Telefoon
E-mail

Hoe werkt werkt?

Selecteer onderstaande link

..... en vul het contactformulier in. In een online sessie leggen we uit hoe de app werkt. 

 

Standaard type risico's of maatwerk

We beschikken over meerde meldingstructuren waar je gebruik van kunt maken. Je kunt  daarnaast eenvoudig zelf ook veiligheidsonderwerpen toevoegen.

 

Starten maar!

Downlaod de app (iOS of Android) en start met melden van onveilige situaties. Maak periodiek en per onderwerp een risicoanalyse en verbeter het veiligheidsbewustzijn.

contactformulier