Legionella beheer

In samenwerking met Legionella Dossier levert FPSupport dé oplossing om zowel de risico-analyse als het beheersplan én de logboeken actueel te houden.

één centraal dossier, altijd UP-TO-DATE

Legionella preventie brengt veel met zich mee, zoals uitgebreide procedures, voldoen aan wet- en regelgeving en het vastleggen van data in logboeken. Voor velen een onoverzichtelijk en tijdrovend proces.

Legionella Dossier en FPSupport brengen hier verandering in!

Met de digitale totaaloplossing van Legionella Dossier is het mogelijk zowel de risicoanalyse als het beheersplan én de logboeken gelijktijdig actueel te houden. Door het proces eenvoudiger te maken wordt de  uitvoer van goed legionella beheer opeens kinderspel.
En het beste van alles? Geen weerstand in de organisatie door de eenvoud in gebruik.

 

Logo LD

ReceptorApp legionelladossier

Hoe eenvoudig legionella beheer werkt?

 

Optimaal beheer en meer!

De beheersmaatregelen worden met behulp van de slimme offline app en een thermometer die via bluetooth gekoppeld is uitgevoerd. Het enige dat moet worden gedaan is de thermometer onder de kraan houden en de registratie en archivering gaan vervolgens vanzelf! Hiermee vervalt het handmatig meten, noteren en archiveren van de beheersmaatregelen en heeft u altijd een actueel inzicht.

De handige Legionella Dossier app toont enkel de taken die moeten worden uitgevoerd. Daarnaast helpt de software van Legionella Dossier in de uitvoering door een goede instructie in de app die automatisch vertelt wanneer de uitvoerder mag stoppen met spoelen en meten.

Borg en monitor Legionella Beheer en Brandveiligheid in één dashboard.

Goed beheer van legionella en brandveiligheid vormen gezamenlijk een belangrijke veiligheidsbasis voor uw organisatie. Wij bieden daarom naast legionella beheer de mogelijkheid al uw 45 brandveiligheidsbeheersmaatregelen gezamenlijk te borgen in één dashboard. 

Brandveiligheid en legionella

Vragen over onze oplossingen?

Vul het contactformulier  in en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. U kunt ons op ook werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur bereiken via 0320-320052.