Over FPSupport

Voor ons is software een middel om ergens te komen en niet een doel op zich. In samenwerking met gerenomeerde partners bieden wij de meest pragmatische en kostenbewuste oplossingen om "In Control" te zijn over u technische en facilitaire processen. 

Missie van FPSupport

Het bieden van de meest doeltreffende en kostenbewuste vorm van procesmonitoring. Onze benadering is pragmatisch, waarbij onze dienstverlening als tool dient om de organisatiedoelstellingen van onze klant te bereiken. Onze software schittert door haar eenvoud, waarbij inhoudelijke vraagstukken worden beantwoord met concrete en praktische oplossingen. Wij hebben kennis van diverse technische- en facilitaire domeinen en zorgen in iedere situatie voor een passende oplossing binnen uw ambitie en budget.

Logo Enodes  Logo Swycs

Partners van FPSupport

Naast het leveren van functionele, betrouwbare en veilige software biedt FPSupport ondersteuning bij technische- en facilitaire vraagstukken. Beheersing van processen gaat dus verder dan alleen de levering van software. Wij bieden ondersteuning bij technische- en facilitaire vraagstukken wanneer u dit wenst.

Enodes (https://www.enodes.nl) levert advies over energie-efficiëntie, vraagstukken over renovatie van gebouwgebonden installaties, maar voor advies over een gezond en energiezuinig binnenklimaat. 

In samenwerking met Swycs (https://www.swycs.com) bieden wij de meest hoogwaardige (Plug and Play) infrastructuur om uw energieverbruik en slimme apparaten te kunnen monitoren. Hierbij zijn ook resultaten van deze slimme apparaten te monitoren in ons dashboard. 

Wie is FPSupport?

Facility Process Support is een dienstverlener die u ondersteunt in het beheersen en monitoren van processen. Dit doen wij onder andere met ons Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS) en aansluitende dienstverlening.

Wij bestaan sinds 2015 en werken samen met gerenommeerde partners met achtergronden in de techniek, facility en safety. De dienstverlening van FPSupport kenmerkt zich in haar pragmatische aanpak.

VRAGEN OVER ONZE OPLOSSINGEN?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. U kunt ons op ook werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur bereiken via 0320-320052.