Nieuws en Blogs KAM

Vind hier het laatste nieuws met betrekking op KAM / HSE, borging en monitoring van kwaliteit, arbo, milieu en veiligheid.

Voldoen aan Wet- en regelgeving 08-12-2019
Dit is niet altijd eenvoudig. De BrandVeiligheidsModule helpt u daarbij. Alle actuele Wetten en normen zijn voor u gekoppeld aan Jobs (taken). Verandert er een Wet of norm, dan wordt u hier automatisch over geinformeerd. Lees meer over de BrandVeiligheidsModule of probeer de module een maand gratis.
Bewijslast 31-03-2016
Het eenvoudig borgen van processen is het uitgangspunt van onze applicatie. Het leveren van bewijslast dat u de processen heeft geborgd is daarbij cruciaal. Hiermee toont u onder andere aan dat u invulling geeft aan uw Zorgplicht en bevestigt u ook eenvoudig aan handhavende of auditerende instanties, dat u "in control" bent over deze processen.
Instructiefilms 17-03-2016
Centraal bij het inrichten van de applicatie stond eenvoud. Eenvoud betekent lage inrichtingskosten en de mogelijkheid om de applicatie binnen uw gehele organisatie te kunnen gebruiken. Om het gebruik nog eenvoudiger te maken wordt er op dit moment gewerkt aan verschillende instructiefilms. Per onderdeel zal een kort filmpje uitleg geven over de stappen die u dient te doorlopen om bijvoorbeeld een medewerker aan te maken of deze te koppelen aan een proces. Onze verwachting is dat de eerste filmpjes beschikbaar zijn per 1 mei 2016.