Eén dashboard, alle gebouwen

Beheer op afstand; monitor in één dashboard de voortgang van uw planmatig onderhoud!

Nu zeker, maar ook in de toekomst handig

 

Er is al veel over gezegd, besproken en geschreven. We leven in rare tijden! Gezondheid boven alles is het uitgangspunt, maar de wereld draait door ook ten aanzien van onderhoud aan gebouwen.

We hebben de afgelopen jaren geïnvesteerd in een tool die eenvoudige borging en monitoring van planmatig (en periodiek) onderhoud mogelijk maakt. Zeker in een tijd waarin het fysiek bezoeken van gebouwen lastig is, maar ook zeer toepasbaar en handig in hopelijk straks weer het nieuwe normaal.

 

VRAAG HIER EEN VOORBEELDTEMPLATE OP.

ANSUL          ANSUL          Overgemeenten       Duyvis

Waarom borging en monitoring in een digitale tool?

 

  • volg of het geplande onderhoud door uw leveranciers tijdigheid wordt uitgevoerd.
  • zorgt voor grip op de wettelijke verplichtingen en normeringen (brandveiligheid, legionella, NEN 3140).
  • eenvoudige verantwoording naar de interne organisatie, maar bijvoorbeeld ook naar de accountant.

 

LEES HIER MEER OVER DE APP!

 

Van statisch MJOP naar beheer in één dashboard

De start is een export (CSV of Excel) vanuit uw bestaande MJOP programma. Op onderwerp, sub-onderwerp en onderhoudstaak wordt voor u een conceptstructuur gemaakt, waarbij de onderhoudstaak wordt gekoppeld aan een leverancier, datum en locatie. Middels een upload verzorgen wij de inrichting en na een instructie behoudt u het overzicht van onderhoudstaken in al uw gebouwen vanuit één dashboard.  

Werkwijze en voorwaarden

We rekenen een vast bedrag van € 1.450,00 (exclusief BTW) voor de complete inrichting van uw account. Daarnaast betaalt u per maand een vast bedrag van € 9,50 per gebouw per maand (minimum van 20 gebouwen). U heeft de mogelijkheid om per maand op te zeggen, waarna u een export ontvangt van de uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden. Heeft u interesse? Selecteer onderstaande link, vul het contactformulier in en binnen één werkdag komen wij terug op uw vraag.

 

ik wil graag meer informatie VUL HET CONTACTFORMULIER IN!