Grip op veiligheid

Één dashboard voor arbo, veiligheidsmiddelen en procedures

Contact of plan een online demo in.

 

 

Veiligheidstoepassingen


Voldoen aan wet- en regelgeving is belangrijk, waarbij een risicogerichte aanpak de (echte) basis van veiligheid vormt. Iedere organisatie is daarbij uniek, heeft te maken met specifieke risico's die ook nog eens dynamisch van karakter kunnen zijn.

Je kunt daarom binnen onze software kiezen voor een aantal veiligheidsmodules, die je zelf aan kunt passen en uit kunt breiden. De bevindingen van je Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) kun je makkelijk importen, waarbij je de actiepunten direct inplant en monitort vanuit één dashboard.

Naast veiligheid en arbo bijvoorbeeld ook kwaliteitsprocessen beheersen? Het kan vanuit één en dezelfde applicatie, waarbij 95% van het beheer plaatsvindt vanuit de app.
 

Inrichting en beheer software

 

Dan ben je overtuigd van het nut en de noodzaak van de software, zijn je collega's om en dan komt de inrichting en het beheer van de software om de hoek kijken. Dit vooruitzicht is regelmatig de reden om het uit te stellen of er zelfs vanaf te zien.

En dat is jammer, aangezien het belang om de processen beter te monitoren er niet minder om wordt. Onze consultants snappen dat als geen ander en helpen je met het vertalen van jouw structuur naar werkbare modules binnen jouw nieuwe digitale omgeving. Daar waar het kan en wenselijk is betrekken we jouw collega's bij de ontwikkeling van de modules.

Intelligente functionaliteiten binnen de software helpen je bij een snelle implementatie én bij het eenvoudig dagelijks beheer. Nadat je alles hebt ingericht zijn eventuele aanpassingen eenvoudig zelf uit te voeren.

 

Contact of plan een online kennismaking in
dashboard-fps-cloud-oplossing

Sectoren

Kenmerkend voor de organisaties die onze toepassingen gebruiken is de ambitie om veiligheid, gezondheid en continuïteit doelmatig te beheersen en te verbeteren. Door de modulaire opbouw en schaalbaarheid geschikt voor ieder type organisatie en budget.

 

 

Online
kennismaken

 

Geen formulier invullen maar een
WhatsApp bericht versturen. Dit kan naar

 

Marcel van Schooneveld

Consultant van FPSupport