Even kennismaken

Leuk om te kunnen delen wie we zijn, wat ons drijft,
met welke gedachte we FPSupport zijn gestart.

 

 

Wat drijft ons!

 

KAM  (kwaliteit, arbo en milieu) inbedden binnen de organisatie van onze klant. Dat is wat ons drijft!

Om dit toe te lichten halen we vaak de PDCA cyclus (Plan, Do, Check, Act) als voorbeeld aan. Deze cyclus is bedoeld om processen continu te verbeteren. In de plan-fase wordt er met veel energie, inzet en middelen een structuur opgezet om de KAM doelen te bereiken. Vaak staan op dat moment de neuzen dezelfde kant op en wordt er commitment uitgesproken om de beoogde doelen met elkaar te bereiken.

Maar dan..., de waan van de dag! Naarmate de tijd voorschreidt neemt de belangstelling af. De KAM afdeling vervalt noodgedwongen in de rol van KAM takenmanager, omdat het afgesproken commitment niet of gedeeltelijk wordt ingevuld. 

Wat ons drijft is de daadwerkelijke verankering van KAM binnen de organisatie gedurende de gehele PDCA cyclus, door de inzet van een super gebruiksvriendelijke KAM softwaretool. Een cruciale voorwaarde om bewustzijn te realiseren en daadwerkelijk stappen voorwaarts met KAM te kunnen zetten. Het geeft ons energie om met KAM professionals een passende werkwijze te realiseren, waarbij de organisatie op een realistische en haalbare wijze bijdraagt aan de KAM doelen. Dit vraagt afstand van de materie, oog voor alle belanghebbende en een applicatie die het voor iedereen makkelijk maakt een bijdrage te leveren.

Eenvoud staat daarbij voorop!

 

 

FPSupport maakt bruisende overname door Capptions bekend:

 

Een nieuw tijdperk van EHS (Environment, Health and Safety) oplossingen begint in 2023!

Met trots meldt FPSupport dat het in januari 2023 is overgenomen door Capptions, een toonaangevende leverancier van inspectiesoftware en compliance-workflow-oplossingen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. 

Capptions staat bekend om haar innovatieve formulier- en workflow functionaliteit, krachtige rapportagetools en API’s. Uniek daarbij is de EHS marktplaats waarbij er met kant en klare templates een brug wordt geslagen tussen experts en klanten in het optimaal beheren van veiligheid, gezondheid, gebouwen en facility. 

 

We're here to make our world safer!

Wat draagt het bij?

 

Allereerst duurzame en beheersbare KAM processen.

Af van een onoverzichtelijke hoeveelheid Excelbladen, onvindbare documenten, audit-stress en discussies over het aanleveren van formulieren of het maken van meldingen van non-conformiteiten.

Werken vanuit één dashboard waarin van operatie tot directie alle benodigde informatie eenvoudig terug te vinden is en een stoplicht de actuele situatie aangeeft. Een app helpt je om meldingen te maken, formulieren digitaal in te vullen en beheersmaatregelen met een foto af te ronden.

 

Techniek & facility

 

De behoefte aan borging van processen is vaak breder dan alleen KAM. Voor ieder onderwerp een andere applicatie aanschaffen is dan weer niet handig.

Je kunt daarom binnen onze applicatie zelf modules aanmaken en aanpassen zodat ook andere processen kunnen worden beheerd vanuit hetzelfde dashboard. Denk aan onderhoud aan bedrijfsmiddelen, gebouwen, facilitaire meldingen of contractmanagement.

 

Benieuwd wat het voor jou kan betekenen? Vul het onderstaande formulier in of stuur neem contact op met Marcel.

dashboard fps

 

 

 

 

Online
kennismaken

 

Geen formulier invullen maar een
WhatsApp bericht versturen. Dit kan naar

 

Marcel van Schooneveld

Consultant van FPSupport