Praktisch en betaalbaar FMIS

 

Esmee van Ditmars, Facilitair Manager bij Schakenbosch: “De FPS applicatie is zeer overzichtelijk en begrijpelijk. What you see is what you get”.

 

  • Meld, monitor en analyseer klachten, wensen, informatieaanvragen en storingen.
  • Borg alle denkbare facilitaire taken vanuit één dashboard.
  • Realiseer een tijdsbesparing tot 30%.

 

digitale formulieren efficiënt en snel 

 

 

 

Facility gemak!

 

Dat is wat we leveren. Veel facilitaire organisaties willen daarmee een optimale invulling geven aan de interne dienstverlening, grip houden op kosten en compliant zijn.

Niet meer en niet minder!

Wat ons betreft dient dit voor iedere facilitaire organisatie haalbaar te zijn.

Praktisch en betaalbaar!

 

Praktisch

 

Door te starten met concrete doelen. De inzet van een applicatie is een middel om doelen te bereiken. Ga je daaraan voorbij, dan is de kans groot dat je eindigt met een log en onbetaalbaar FMIS.

We gaan niet programmeren en allerlei dure maatwerkopties voor je maken, maar gewoon je bestaande structuren importeren. Tuurlijk, daar waar het nodig is denken we mee over je procesinrichting.

 

Pauline Visser, medewerker Business Intelligence & Processes G4S Nederland: “Het heeft zeer geholpen dat FPS oog heeft voor onze bestaande processen. Niet de applicatie als uitgangspunt, maar onze wensen en behoeften”.

Functionaliteiten en toepassingen

 

 

Samenwerken en informatie delen
In één dashboard samen het overzicht bewaren. Makkelijk taken met signalering toewijzen.

Veiligheid & Gezondheid
Houd grip op je wettelijke keuringen aan gebouwen of arbozaken.

Klachten, wensen, verzoeken of storingen melden
Super eenvoudig via de app. Borg de opvolging en de app zorgt altijd voor terugkoppeling.

 

 

 

Rapportages in diverse vormen
Per onderwerp, locatie, gebruiker of leverancier. Maak (trend) analyses en verbeter de dienstverlening.

Onderhoud aan bedrijfsmiddelen en gebouwen 
Wordt nooit meer verrast door niet uitgevoerd onderhoud en vindt bijvoorbeeld documenten makkelijk terug.

Contractbeheer van leveranciers 

Bewaak expiratiedata van contracten en monitor prestaties van leveranciers.

Pauline Visser, medewerker Business Intelligence & Processes G4S Nederland: “De FPS applicatie borgt de opvolging van acties en informeert met notificaties betrokken collega’s. Dit scheelt veel tijd en verbetert de samenwerking met de verschillende betrokkenen”.

Betaalbaar (vanaf € 45,00 per maand)

 

Wij houden het FMIS voor je betaalbaar op verschillende manieren.

 

Inrichting.

We gaan uit van de bestaande processen en structuren die we importeren. Dit scheelt enorm veel tijd en kosten. En niet alleen bij de inrichting, want hergebruik van bestaande processen en structuren leidt ook tot minder trainingsuren en een snellere acceptatie van het FMIS.

Wat ook veel uitmaakt is dat we niet hoeven te programmeren om jouw specifieke behoefte in te vullen. 99% van je wensen vullen we in met beproefde functionaliteiten.

 

Gebruik.

Je betaalt voor het gebruik. Wil je bepaalde functionaliteiten niet, dan zetten we deze voor je uit. Wil je klein beginnen met een beperkt aantal gebruikers? Naast dat dit een verstandige keuze is in de uitrolfase, beperkt dit ook weer de kosten. 

 

Onderhoud.

Hier kunnen we kort over zijn. Ja dit vindt uiteraard plaats en maakt onderdeel uit van je abonnementstarief. Dus geen extra onderhoudskosten.

 

Aanpassingen in de structuur.

Deze kun je zelf uitvoeren. Voorbeelden zijn locaties, gebruikers of leveranciers aanmaken of wijzigen. Maar ook voor het aanmaken van nieuwe processen heb je ons niet nodig.

 

Esmee van Ditmars, Facilitair Manager bij Schakenbosch: “we werkten met een te uitgebreid FMIS en betaalden voor functionaliteiten die we niet gebruikten. Met FPS bereiken we onze facilitaire doelen tegen lagere kosten.”

 

Wat het oplevert?

 

Daar kom je vaak maar op één manier achter. Ervaring opdoen. We bieden je aan om via de app te starten met (KWIS) meldingen. Drie maanden met meerdere collega's testen of onze oplossing helpt. Selecteer onderstaande link, doorloop drie stappen en doe de eerste ervaring op.

 

Ik wil een vrijblijvende proef doen!

 


 

 

Online
kennismaken

 

Geen formulier invullen maar een
WhatsApp bericht versturen. Dit kan naar

 

Marcel van Schooneveld

Consultant van FPSupport