Nieuws & blogs

 

SWYCS en FPSupport bundelen krachten! 16-01-2018

 

Onlangs zijn SWYCS en FPSupport een samenwerking overeengekomen. Hiermee bieden zij de markt een unieke en gebruiksvriendelijke oplossing om technische en facilitaire processen kostenbewust en eenvoudig te kunnen monitoren.

Safety, ISO en HLS bij een Rotterdamse aluminium verwerker 13-09-2017
Het effectief laten verankeren van een (Veiligheids)ManagementSysteem (VMS): Safety, ISO en HLS bij een Rotterdamse aluminium verwerker.
Veiligheid, gezondheid en FMIS bij een woningcorporatie 24-04-2017
Het decor is een aanzienlijke woningcorporatie in het oosten van het land. De span of control van deze corporatie ten aanzien van veiligheid en gezondheid is niet gering. In meerdere wijken zijn huurders, professionele huurders, huismeesters, leveranciers, adviseurs en andere belanghebbende, direct of indirect betrokken bij veiligheid en gezondheid. Het belang van dit thema voor een woningcorporatie is duidelijk.
FMIS en BRZO binnen een transportbedrijf 31-03-2017
Het effectief laten verankeren van FMIS (Facilitair Management Informatie Systeem) door Marcel van Schooneveld,  Adviseur FPSupport.
Voldoen aan Wet- en regelgeving 06-04-2016
Dit is niet altijd eenvoudig. De BrandVeiligheidsModule helpt u daarbij. Alle actuele Wetten en normen zijn voor u gekoppeld aan Jobs (taken). Verandert er een Wet of norm, dan wordt u hier automatisch over geinformeerd. Lees meer over de BrandVeiligheidsModule of probeer de module een maand gratis.